Leírás és Paraméterek
Paprika
Kalocsai Fűszerpaprika
A piros fűszerpaprika konyhánk leggyakrabban használt fűszere. A gulyást, a pörköltet, a jóféle paprikásokat nem is lehetne nélküle elkészíteni. A paprika alkalmazása tájegységenként és családonként is változó. Ízesíthetjük vele halételeinket, halászlét, szalonnát, főzeléket. Szinesíti és zamatossá teszi a körözöttet, a paprikás krumplit, de nagy szerepet kap a kolbászárúk, szalámiféleségek készítése
során is.
Hungary is a major source of high-quality paprika, in grades ranging from sweet (mild, not hot) with a deep bright red color to rather spicy (hot) with a brownish orange color. Paprika is used as an ingredient in a broad variety of dishes throughout the world. Paprika is principally used to season and color rice, stews, and soups, such as goulash, and in the preparation of sausages as an ingredient that is mixed with meats and other spices.
Nettó tömeg: 200g
Fekete, arany préggel, felirattal. A díszdobozban a paprika külön fehér zsákba csomagolva, nemzeti színű szalaggal van díszítve.